Öppettider

Kiviks Museum är öppet för bokade besök och guidade vandringar året runt!

Entré till Kiviks Museum:

Vuxen 50 SEK

Ungdom (7-17 år) 25 SEK

Barn (0-7 år) gratis.

Entréavgiften inkluderar audioguide på svenska/engelska!

Kulturarvskortet gäller här – halva priset på entréavgiften! Visa ditt kort i kassan innan du löser entré.

UNDER SOMMAREN 2020 HAR VI ÖPPET:

22 juni till och med 9 augusti. Dagligen, måndag till söndag, kl. 13-17.
Museet är Kiviks egen Turistbyrå! Vi har information, broschyrer, kartor och foldrar från hela regionen Ystad & Österlen. Personlig betjäning på svenska och engelska dagligen kl. 13-17!
Alltid kaffe, hembakade kakor, glass och kylda drycker till fikasugna på väg till eller från stranden! Ett samarbete mellan Kiviks Museum, Kiviks Turism, Simrishamns Turistcentre, Kiviks Musteri, Café Sågmöllan och Engelholmsglass.

Öppet i samband med aktiviteter

Se vårt program.

Såväl enskilda personer som grupper är välkomna att förboka ett besök på andra tider. Vi erbjuder både rundvisningar på Museet och historiska guidningar på Kivik med olika teman. Kontakta oss för mer information och priser! Se våra bokningsregler här!

Förboka ditt besök på Museet:

info@kiviksmuseum.se

Eller telefon: Dafvid: 070-512 08 30, Jan: 072-316 61 15

Arkivet är öppet:

Endast efter överenskommelse med Arkivansvarig 070-512 08 30.

Tänk dubbelt lokalt!

Din entrébiljett är en värdehandling! Lämna din entrébiljett från Museet och få 10 % rabatt på nästa inköp på ICA Kivik. Gäller alla kunder och vid ett köptillfälle. Givetvis får du lösa entré mer än en gång – och varje gång ger biljetten 10 % rabatt på ICA Kivik!

Samverka med oss!

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och skapar gärna kurser, studiecirklar och inspirationstillfällen både för dig som är medlem i föreningen och för dig som besöker denna historiska plats. Välkommen att höra av dig om allt från en idé till färdiga förslag!