Bokningsbart

Våra bokningsregler.

Här kan du läsa mer om hur du bokar besök och guidade vandringar genom oss. Vi kan även arrangera guidningar för bussutflykter, picknick och fikakorg. Vi hjälper till att boka boende om du behöver tips.

Boka ett besök i arkivet eller på museet:

Du bokar enkelt ditt besök till arkivet och museet genom att maila eller ringa (se kontaktuppgifter längst ner på sidan). Vi tar emot bokade besök från allt från en person och uppåt i mån av tid och plats. Boka gärna i god tid! Och hör av dig i god tid om du måste avboka eller ändra tiden.

Ordinarie entréavgifter tas ut vid bokning av besök på museet. Besök i arkivet är kostnadsfritt.

Vi tar ut avgifter för kopiering, skanning och efterforskningar i arkivet. Det är inte tillåtet att utan avtal med oss använda bilder ur arkivet. Särskilda regler kan också gälla för tillgången till vissa arkiv och hur de får användas. Fråga gärna innan du kommer vad som finns och vad som gäller.

För ordinarie guidade vandringar utan mat gäller följande:

Vi använder bokningstjänsten Salver för våra ordinarie guidningar på fasta datum. Alla bokningar är bindande! För att en guidad vandring på fast datum ska bli av, måste ett miniantal bokade platser finnas, annars ställs vandringen automatiskt in av bokningssystemet. Du får i så fall en notis om det på sms eller mail, och dina pengar betalas tillbaka. Salvers egen bokningsavgift återbetalas inte. Tänk på att läsa mail eller sms samma dag som vandringen, så att du får aktuell information från bokningssystemet.

I din bokningsbekräftelse finns mer information om startplats och hur du avbokar. Följ dessa instruktioner om du måste göra ändringar. Här finns också regler kring hur mycket pengar du får tillbaka och hur sent du kan avboka för att få tillbaka pengar. Salvers egen bokningsavgift återbetalas inte.

Om du måste avboka eller göra ändringar i din bokning, ska det ske senast 48 timmar innan ditt bokade arrangemang ska äga rum. Bokningstjänsten stänger normalt 12 timmar innan arrangemanget äger rum. Av respekt för andra som bokat samma dag, tänk på att Din avbokning kan göra att hela arrangemanget ställs in, om miniantalet inte uppnås.

Om du vill fråga om en en vandring kommer att äga rum samma dag, och vill boka plats, kontakta oss gärna direkt på telefon 070-512 08 30 . I mån av plats kan vi ta emot fler.

För ordinarie guidade vandringar med mat gäller följande:

Ordinarie guidade vandringar som inkluderar enklare mat, såsom baguette eller picknick, eller om du bokat detta som ett tillval, kräver att du avbokar/ändrar minst 72 timmar i förväg. I annat fall debiteras du full avgift för bokningen och en avgift för våra extra omkostnader. Salvers egen bokningsavgift återbetalas inte.

För den guidade turen Smaka på Kivik gäller att avbokning måste ske senast en vecka i förväg, eftersom guidningen innehåller mat som ska förbeställas hos våra många olika leverantörer. Bokningar som görs senare än en vecka i förväg kan inte avbokas eller ändras, och du får inte några pengar tillbaka om du avbokar.

Frågor och information på:
070-512 08 30

stiftelsen@kiviksmuseum.se

salver.se