Ny hemsida för Hanöbukten!

Kiviks Museum är projektplattform för Samverkan för Hanöbukten och arbetet med att bland annat skapa en helt ny kustrådsprocess, där lokala kustbor ska kunna engagera sig för ett renare vatten och i omställningen till en cirkulär ekonomi. Kustråden ska baseras på allas engagemang och allt från privatpersoner till föreningar, företag, kommuner, myndigheter, universitet och forskare ska vara lika välkomna och jämställda i detta arbete. Ingen enskild, vare sig offentlig eller privat aktör, “äger processen” – den ska vara öppen, transparent och jämställd, för att alla ska ha samma inflytande och insyn i processen, och för att ett rent vatten är allas ansvar.

Kustråden är nu på god väg att byggas upp och även en företagsplattform är under bildande. På samma sätt engagerar sig nu de kustnära kommunerna i processen och arbetet har kommit långt på bara ett par månader!

Den senaste, stora nyheten är att Samverkan för Hanöbukten äntligen har fått en egen hemsida, där du kan följa med i vad som händer. Här kommer alla reportage och uppdateringar att finnas. Du hänger väl med i processen?!

Till Samverkan för Hanöbuktens hemsida.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *